Mobile menu
Bijeli odradili prvi trening u Dugopolju

Bijeli odradili prvi trening u Dugopolju

 
21/6/2017 - 19:34 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Prvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u DugopoljuPrvi trening u Dugopolju
Prvi trening u Dugopolju

Ugodno vrijeme i travnjak u dobrom stanju dočekali su trenera Joana Carrilla i njegove igrače na prvom treningu kojeg su hajdukovci odradili na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju. Prvi je to od pet treninga koliko će ih Bijeli odraditi do kraja tjedna na dugopoljskom stadionu. 

Radilo se intenzivno od samog početka, lijepih poteza na prvom treningu također nije nedostajalo, a pljesak suigrača zaradili su Nikola Vlašić, Robert Jandrek, Marko Futacs. Za pripremu vratarskog trojca Dantea Stipice, Ive Grbića i Karla Letice zadužen je trener vratara Tihomir Bulat koji pomno prati i aktivno sudjeluje tijekom svake vježbe koju odrađuju čuvari mreže Bijelih.

Bivše suigrače na pripremama uoči nove sezone je došao pozdraviti i Andrija Balić, sada igrač talijanskog Udinesea, a koji svoje korijene vuče upravo iz Dugopolja. Sutra će Bijeli vježbati dvaput, najprije ujutro na Poljudu, a potom u poslijepodnevnim satima ponovno u mjestu, 14 kilometara udaljenom od Splita.

Prvi trening u Dugopolju pogledajte u našoj fotogaleriji.

21/6/2017 - 19:34 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr