Mobile menu
Bijeli odradili prvi trening na Poljudu nakon povratka iz Turske

Bijeli odradili prvi trening na Poljudu nakon povratka iz Turske

 
7/2/2017 - 13:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2017. (HNK Hajduk Split)"
Prvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz TurskePrvi trening nakon povratka iz Turske
Prvi trening nakon povratka iz Turske

Nakon povratka iz Turske trener Joan Carrillo nagradio je svoje igrače s dva dana odmora, a od danas je momčad opet u punom ritmu rada. Odradili su Bijeli nakon više od dva tjedna odustnosti jutarnji trening na pomoćnom travnjaku poljudskog stadiona.  

Poslije uvodnog zagrijavanja u teretani pod vodstvom kondicijske službe, trener Carrillo zajedno sa svojim pomoćnicima poveo je Bijele na prvi trening poslije povratka s priprema u turskom Beleku. Radilo se intenzivno više od 90 minuta, a trening je zaključen mini turnirom na 30-metarskom terenu. Hajdukovci su bili podijeljeni u tri momčadi, a na koncu je slavila momčad Plavih. Kako je sve to proteklo pogledajte u videoprilogu.

U tijeku su završne pripreme za nastavak proljetnog dijela sezone koja započinje 19. veljače dvobojem protiv Splita na Parku mladeži. Idući trening zakazan je u poslijepodnevnim satima, a već sutra Bijele na stadionu Hrvatskih vitezova očekuje prijateljski dvoboj protiv Dugopolja. Početak susreta zakazan je za 14 sati.

7/2/2017 - 13:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr