Mobile menu
Bijeli odradili posljednji trening u Sloveniji

Bijeli odradili posljednji trening u Sloveniji

 
30/6/2016 - 13:48 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2016. (2016/17)"
Posljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na PohorjuPosljednji trening  na Pohorju
Posljednji trening na Pohorju

Bijeli su odradili posljednji trening na Mariborskom Pohorju gdje su odradili drugi dio priprema. Na 30. treningu, zadnjem pred odlazak u Split, trener Marijan Pušnik s igračima je uvježbavao prekide.

Zbog zdravstvenih problema i dalje su odvojeno trenirali Josip Bašić, Fran Tudor i Maksim Bilyi, dok su svi ostali igrači radili punim intenzitetom.

Između ostalog, sat vremena nakon treninga trener Pušnik je bio na raspolaganju slovenskim i hrvatskim medijima koji su pratili posljednji dan priprema u Sloveniji.

Momčad sutra putuje u Split, a u nedjelju ih na Poljudu očekuje prijateljska utakmica protiv RNK Splita. Početak utakmice zakazan je u 20 sati. Četiri dana kasnije, 7, srpnja s početkom u 19 sati Bijeli će, također na Poljudu, imati generalnu probu pred početak sezone, a protivnik je praška Slavija.


30/6/2016 - 13:48 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr