Mobile menu
Bijeli odradili posljednji trening na pripremama u Beleku!

Bijeli odradili posljednji trening na pripremama u Beleku!

 
30/1/2018 - 19:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."
Posljednji trening u BelekuPosljednji trening u BelekuPosljednji trening u BelekuPosljednji trening u BelekuPosljednji trening u BelekuPosljednji trening u BelekuPosljednji trening u Beleku
Posljednji trening u Beleku

Nogometaši Hajduka su danas poslijepodne odradili posljednji trening na pripremama u turskom Beleku. Nakon jutarnjeg kondicijskog dijela, Bijeli su u drugom dijelu 15. dana turskog dijela priprema uvježbavali igru na malom prostoru (četiri na četiri) te završnicu. 

Trener Hajduka Željko Kopić zajedno sa svojim suradnicima zadovoljan je radom i angažmanom svih igrača u dosadašnjem dijelu priprema unatoč teškim treninzima i zahtjevnim utakmicama koje su Bijeli odigrali. Četiri pobjede iz četiri susreta i niz odrađenih treninga učinak je hajdukovaca u protekla 23 dana otkako je započeo trenažni proces za nastavak sezone. 

Momčad će sutra u ranim poslijepodnevnim satima krenuti prema Splitu gdje će do početka proljetnog dijela održati završni dio priprema. U petak i subotu hajdukovce očekuju nastupi na Memorijalnom turniru Andrija Anković gdje će odigrati i posljednje provjere uoči nastavka natjecateljskog dijela sezone koja započinje prvenstvenom utakmicom protiv Cibalije u Vinkovcima (11. veljače - 15 sati).

30/1/2018 - 19:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr