Mobile menu
Bijeli odradili aktivacijski trening na igralištu NK Elektre

Bijeli odradili aktivacijski trening na igralištu NK Elektre

 
29/11/2017 - 11:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 1:3 (Osijek, 29/11/2017)"
Aktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u OsijekuAktivacijski trening u Osijeku
Aktivacijski trening u Osijeku

Jutro uoči utakmice četvrtfinala Kupa Hrvatske koja se od 18 sati igra na stadionu Gradski vrt odradili su hajdukovci polusatni aktivacijski trening na igralištu NK Elektra u Osijeku, koje se nalazi uz samu Tvrđu. baroknu utvrdu izgrađenu u prvoj polovini 18. stoljeća.

Vrijeme u Osijeku je hladno, temperatura se kreće oko 3 stupnja, a relativno slično očekuje se i večeras za vrijeme utakmice. 

Pogledajte fotogaleriju s jutrošnjeg treninga...

29/11/2017 - 11:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr