Mobile menu
Bijeli od 15 sati pred praznim Poljudom dočekuju Slaven Belupo

Bijeli od 15 sati pred praznim Poljudom dočekuju Slaven Belupo

 
8/4/2017 - 09:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 1:1 (Poljud, 08/04/2017)"

Nogometaši Hajduka današnji će dvoboj sa Slaven Belupom odigrati pred praznim tribinama poljudskog stadiona. Ogled 27. kola MAXtv Prve lige započinje u 15 sati. Treći je ovo međusobni ogled Bijelih i ''farmaceuta'' u ovoj sezoni. U prvom susretu hajdukovci su slavili 4:0, dok su u drugom srazu Koprivničani na svom terenu pobijedili rezultatom 2:1. U tri navrata mrežu momčadi Željka Kopića tresao je Ahmed Said Said, dok su po jednom zabijali Ante Erceg i Marko Futacs.

Trener Hajduka Joan Carrillo odabrao je 18 igrača koji će konkurirati za utakmicu s Koprivničanima. Kartoniranih igrača nema, a za sastav ne konkurira najbolji strijelac momčadi Marko Futacs koji je odradio posljednja dva treninga, ali još u potpunosti nije spreman za današnji sraz. Zvonimir Kožulj se nakon ozljede vratio punom intenzitetu treninga i tek je ovaj tjedan počeo raditi sa suigračima. U procesu uspješnog oporavka i rehabilitacije su Josip Juranović i Marko Bencun.

Vrlo dobra predstava u Zaprešiću u prošlom kolu samo je dodatno napunila samopouzdanjem Carrillove igrače koji su cijeli tjedan radili intenzivno. Raspoloženje u momčadi je dobro, sigurno je da će mnogo hajdukovcima nedostajati podrška gledatelja, no unatoč tome Bijeli najavljuju potvrdu dobre igre iz prošlog kola i osvajanja nova tri boda, protiv suparnika koji im je nanio poraz u posljednjem međusobnom srazu.

Poznate su i službene osobe u ogledu Hajduka i Slaven Belupa. Sudac utakmice je Dalibor Mlakar iz Zagreba odakle dolaze i pomoćnici Igor Krmar i Krunoslav Ambrinac. Četvrti sudac je Ivan Vučković iz Zagreba. Delegat susreta je Jure Zečević iz Knina, a kontrolor suđenja Šime Vukić iz Rijeke. Mlakar je ove sezone dvaput sudio Bijelima, najprije protiv Rijeke na Rujevici, a potom i protiv Istre 1961 u drugom kolu proljetnog dijela.

8/4/2017 - 09:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr