Mobile menu
Bijeli na početku proljetnog dijela gosti RNK Splita

Bijeli na početku proljetnog dijela gosti RNK Splita

 
6/2/2017 - 15:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2017. (HNK Hajduk Split)"

Iza hajdukovaca su uspješno odrađene pripreme u turskom Beleku. Bijeli su u Turskoj odigrali tri pripremna dvoboja (Dnipro, Trenčin i Vardar) i slavili u sva tri uz gol razliku 7:2 i u dobrom raspoloženju očekuju nastavak proljetnog dijela sezone.

Hajduk će prve dvije utakmice u nastavku sezone igrati u Splitu. Prvu kao gost u nedjelju 19. veljače od 17 sati protiv RNK Split u Parku mladeži. Potom će u petak 24. veljače od 18 sati na svom stadionu biti domaćin Istri 1961.

Treneru Joanu Carrillu u prvom susretu proljetnog dijela sezone na raspolaganju neće biti nekolicina igrača pa će susret protiv Crvenih propustiti Jefferson koji odrađuje drugu utakmicu kazne zbog crvenog kartona dobivenog u dvoboju protiv Cibalije te Zvonimir Kožulj i Toma Bašić koji imaju tri žuta kartona. S dva žuta će u susret u Parku mladeži ući Ante Erceg i Ardijan Ismajli.

Prije susreta sa Splitom hajdukovci će u srijedu 8. veljače odigrati prijateljski dvoboj protiv Dugopolja na stadionu Hrvatskih vitezova. Početak utakmice zakazan je za 14 sati. 

6/2/2017 - 15:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr