Mobile menu
Bijeli na Goodison Parku: Hajduk protiv Evertona večeras od 21:05 sati

Bijeli na Goodison Parku: Hajduk protiv Evertona večeras od 21:05 sati

 
17/8/2017 - 09:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Everton - Hajduk 2:0 (Liverpool, 17/08/2017)"

Nogometaši Hajduka će večeras od 21:05 sati (20:05 po lokalnom vremenu) na mitskom stadionu Goodison Park u Liverpoolu protiv domaćina Evertona odigrati prvi susret Play-offa Europske lige. Hajdukovci su u prethodna dva pretkola impresivnim igrama izbacili dva jaka protivnika, bugarski Levski i danski Brondby, a sada ih protiv devetorostrukog prvaka Engleske očekuje i posljednjih, također nimalo laganih 180 minuta, na putu do ulaska u skupine.

Odradili su igrači Joana Carrilla sinoć i službeni trening te isprobali travnjak Goodisona uoči današnjeg ogleda. Puni samopouzdanja, vjere i optimizma da u prvih 90 minuta ostvare što bolji rezultat pred uzvrat koji je na rasporedu za sedam dana na poljudskom stadionu koji će Engleze dočekati ispunjen do posljednjeg mjesta.

- Nogomet je igra jedanaest na jedanaest, no borit ćemo se i odigrati najbolje što znamo i ja sam veliki optimist uoči susreta - poručio je Hajdukov trener novinarima na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Hajdukovce će pratiti i brojni navijači koji pristižu iz Hrvatske, ali i ostalih europskih zemalja tako da će Carrillova momčad, imati bučnu podršku i dodadan vjetar u leđa na stadionu kapaciteta 40.000 gledatelja. Raspoloženje među igračima je odlično i nošeni hukom svojih navijača jedva čekaju početak večerašnjeg susreta.

UEFA je za susret protiv engleske momčadi za glavnog suca delegirala Slovaka Ivana KruzliakaPomagat će mu sunarodnjaci Martin Balko te Branislav Hancko. Četvrti sudac Boris Marhefka također dolazi iz Slovačke, dok je delegat utakmice Nijemac Michael Kirchner.

Sva događanja iz Liverpoola pratite UŽIVO putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk.

17/8/2017 - 09:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr