Mobile menu

Bencun: Naše samopouzdanje je opet na visokom nivou

 
27/11/2015 - 10:25 sati
Prva momčad
Autor: Frane Grgurević
Foto: Miro Gabela
Sve vijesti vezane za temu "Zagreb - Hajduk 0:2 (Zagreb, 28/11/15)"

Ugodan je ovaj studeni Hajdukovom napadaču Marku Bencunu. Povezao je dva nastupa u prvenstvenim utakmicama, a onu protiv Intera odigrao je u cijelosti, te se po drugi put ove sezone upisao u listu strijelaca. Između te dvije utakmice, 9. studenoga Bencun je proslavio i 23. rođendan.

Hajdukov napadač nada se i nastavku lijepih događanja u periodu pred nama, prvenstveno se to odnosi na nadolazeću "zagrebačku turneju", tijekom koje će bijeli protiv Zagreba igrati u prvenstvu i kupu, te potom odigrati i prvenstveni derbi s Dinamom na Maksimiru.

"Zagreb je posljednji na tablici, ali po meni igraju dobar nogomet i pokušavaju se nadigravati. Ove godine nisu uspješni u tome, puno učinkovitiji bili su u prošloj sezoni. Naravno da idemo na pobjedu, to nam nalaže i stanje na ljestvici, a nakon visoke pobjede nad Interom, samopouzdanje u ekipi opet je na visokom nivou".

Nakon što neko vrijeme nije bio u prvom planu, Bencun se vratio u krug prve momčadi, prvenstveno zalaganjem i učinkom na treninzima.

Utakmica protiv Zagreba u Kranjčevićevoj, nova je prigoda za dokazivanje, a evo i jedne numerološke zanimljivosti. Utakmica se igra 28. studenoga s početkom u 15 sati, a upravo 28 je i broj na dresu Marka Bencuna

27/11/2015 - 10:25 sati
Prva momčad
Autor: Frane Grgurević
Foto: Miro Gabela