Mobile menu
NOVO: Aukcija igračkih dresova!

NOVO: Aukcija igračkih dresova!

 
21/10/2013 - 12:33 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva (Poljud, 26. listopada - 3:1)"

S obzirom na veliki broj pristiglih upita HNK Hajduk je pokrenuo novu maloprodajnu akciju "Aukcija igračkih dresova" pa ćete tako od sada moći kupiti dresove najistaknutijih prvotimaca Hajduka i to baš one u kojima su briljirali na travnjacima. 

Radi se naime o akciji u okviru koje će se dres najistaknutijeg hajdukovca koji na utakmici zasluži taj epitet, naći u Hajdukovom Fan Shopu po reprezentativnoj cijeni te će biti ponuđen na prodaju po aukcijskom principu u određenom vremenu!

HNK Hajduk će definirati početnu cijenu kao i rok dražbe a svi zainteresirani kupci će moći davati svoje cijenjene upite putem e-mail adrese fanshop@hajduk.hr gdje će biti obvezatni navesti svoje ime i prezime te kontakt broj. Najbolji ponuđač će nakon isteka roka za davanje ponuda biti pozvan kako bi preuzeo svoj dres a morati će predočiti i osobnu isaznicu.

Važno je napomenuti da će dresovi koji budu nuđeni po ovakvom principu biti u originalnom stanju, dakle sa svim pripadajućim elementima uključujući "tragove s terena" a koji će biti odstranjeni isključivo na zahtjev kupca. Također, novi ponosni vlasnici dresova imati će priliku i slikati se i porazgovarati sa "bivšim" vlasnikom dresa za trajnu upomenu.

Po završetku aukcije objavit ćemo kompletnu listu s imenima i prezimenima te iznosima, počevši od najveće prema najmanjoj. U slučaju da dobitnik ne uplati traženi iznos ili ne preuzme dres u roku od 48h od završetka aukcije, smatrat će se da je odustao od kupnje i pravo na dres prelazi na sljedećeg po redu po visini uplate.

U slučaju da dobitnik aukcije ne živi na području grada Splita, dužan je uplatiti novac za dres uvećan za troškove poštarine, ukoliko želi da mu se dres pošalje na kućnu adresu.

Za kupce iz inozemstva uplata mora biti avansna sa svim podacima (ime, prezime i adresa...) te će uz to kupac snositi i troškove dostave. Nepotpune ponude (bez svih potrebnih podataka) neće se uvažiti.

Nažalost, unatoč našim nastojanjima ova akcija neće vrijediti za dres Marka Bencuna, junaka jučerašnje utakmice u kojoj se naš Klub vratio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice jer je taj dres odmah poslije utakmice otišao preko ograde ravno u ruke Torcidi.

Pripremite svoje telefone i mobitele jer već sljedeći vikend na Poljudu gostuje Lokomotiva. Tko će ovaj put biti igrač utakmice a tko će biti novi vlasnik dresa u kojem isti zasluži tu laskavu titulu?

Ostaje nam da vidimo...

Za sve info nazovite 021/585-233 ili pošaljite mail na fanshop@hajduk.hr

Popusti za članove naravno VRIJEDE! Niste član? Vrijeme je da to postanete!

Vaš HNK Hajduk Split

21/10/2013 - 12:33 sati
Prva momčad