Mobile menu
Antone, hvala i sretno!

Antone, hvala i sretno!

 
6/1/2016 - 10:36 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Anton Maglica više nije član Hajduka. 24-godišnji napadač prešao je u redove ciparskog prvoligaša Apollona iz Limassola.

"Igrati u Hajduku za mene je bilo ostvarenje sna. U Hajduku sam proveo tri i pol prekrasne godine i želio bih se zahvaliti svima koji su bili uz mene, a posebno onima koji su mi pružali podršku i kad me je išlo i kad nije. Hvala ljudima u klubu, mojim suigračima i posebno navijačima. Znam da sam uvijek davao sve od sebe i da sam želio najbolje. Na kraju mogu biti ponosan na vrijeme koje sam proveo u Hajduku", kazao je Anton Maglica.

Kao najljepši trenutak izdvojio je osvajanje Kupa Hrvatske 2013. godine kad je u finalu Hajduk bio bolji od Lokomotive, a Anton je zabio gol za preokret u pobjedi 2:1 u prvoj utakmici na Poljudu. 

"To je najljepši trenutak koji sam doživio. Osvajanje trofeja s Hajdukom zauvijek ću pamtiti..."   

Maglica je u četiri sezone koje je proveo na Poljudu odigrao 115 službenih utakmica za Hajduk, a zabio je 34 gola i dodao 18 asistencija.

Prvu utakmicu za Hajduk Maglica je odigrao 22. srpnja 2012. godine u Puli protiv Istre (0:0), a zanimljivo da je svoj 50. i 100. nastup za Bijele odigrao protiv istog protivnika, Slaven Belupa, oba puta na Poljudu. 

U prošloj sezoni Maglica je sa 12 golova bio prvi klupski strijelac (isti je broj golova zabio i sezonu prije), a u ovoj sezoni upisao je ukupno 23 nastupa (odigrao je 672 minute), zabio je četiri gola (po dva u prvenstvu i u Europi) te je dodao i dvije asistencije. 

S Hajdukom je Maglica osvojo Kup Hrvatske 2013. godine.

Antone, hvala i sretno u nastavku karijere! 

6/1/2016 - 10:36 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr