Mobile menu
Ante Erceg: ''Otkad igram, nikad nisam doživio ovakvo zajedništvo u momčadi''

Ante Erceg: ''Otkad igram, nikad nisam doživio ovakvo zajedništvo u momčadi''

 
30/6/2017 - 19:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."

Nogometaši Hajduka nalaze se u središnjem dijelu ljetnih priprema za novu sezonu. Igrači Joana Carrilla remizirali (2:2) su protiv slovenskog Rudara u prvom pripremnom testu. Oba pogotka za Bijele postigao je Ante Erceg koji je preuzeo kapetansku traku u drugom poluvremenu. Najprije je u 49. minuti lijevom nogom nakon asistencije Zvonimira Kožulja pogodio bliži kut gostujućeg vratara, a potom je 18 minuta kasnije poslije solo akcije pogodio neobranjivo za konačnih 2:2. 

- Drago mi je da sam postigao dva zgoditka, uvijek je lijepo dati gol za Hajduk pa makar bila prijateljska utakmica. No, po meni je najvažnije da su gotovo svi igrači odigrali po jedno poluvrijeme, ovo nam je tek prvi pripremni test i najbitnije od svega je da napredujemo iz dana u dan, iz treninga u trening. Motivirani smo za rad, pred nama je tek polovica priprema, bitno je samo da budemo spremni do prve službene utakmice - rekao je Erceg nakon dvoboja.

Raspoloženje u momčadi je izvrsno, osjeća se veliko zajedništvo, što potvrđuju i riječi dvostrukog strijelca u jučerašnjem ogledu...

- Možda malo osjećamo lagani umor, noge su teške, što je i normalno s obzirom da se nalazimo u središnjem dijelu priprema. Bitno je da se uigramo i odradimo zadatke koje trener Carrillo od nas traži. Otkad igram, nikad nisam doživio ovakvo zajedništvo u momčadi. Raspoloženje je odlično i to nam daje optimizam za prvu utakmicu koja nas čeka u 2. pretkolu Europske lige.

Do prve službene utakmice u novoj sezoni ostalo je još 13 dana, a Bijeli čekaju pobjednika susreta između Levskog i Sutjeske. U prvom dvoboju odigranom u Sofiji bugarska momčad slavila je rezultatom 3:1...

- Sigurno je da ćemo dati sve od sebe da mi budemo ta momčad koja će proći dalje. Znamo da je Levski ima prednost nakon prve utakmice i da su oni trenutno bliži protivnik nego Sutjeska. Igramo prvi susret kod kuće pred svojim navijačima gdje očekujem pun stadion i ostvarenje što boljeg rezultata pred uzvrat. Pokušat ćemo slaviti bez primljenog zgoditka - zaključio je najbolje ocijenjeni igrač Hajduka u prošloj sezoni po izboru članova.

30/6/2017 - 19:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr