Mobile menu
Andrija Balić dogovorio produženje vjernosti Hajduku do ljeta 2018.

Andrija Balić dogovorio produženje vjernosti Hajduku do ljeta 2018.

 
3/3/2015 - 16:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Andrija Balić dogovorio produženje ugovoraAndrija Balić dogovorio produženje ugovoraAndrija Balić dogovorio produženje ugovora
Andrija Balić dogovorio produženje ugovora

Andrija Balić dogovorio je produženje vjernosti Hajduku do 30. lipnja 2018. godine. 

Mladi 17-godišnji nogometaš označen je kao projekt Hajduka za budućnost i ovaj čin to dokazuje. 

"Sretan sam i ponosan zbog toga što uživam podršku kluba i što ću u Hajduku igrati i narednih godina. Meni su se ostvarili svi dječački snovi kad sam prvi put zaigrao u dresu Hajduka, a naravno da sam zadovoljan što mi je Klub ukazao ovakvu podršku i povjerenje", kazao je Balić

Mladi Hajdukov prvotimac dodao je i sljedeće:

"Ovo mi je poticaj za budućnost da još više radim i treniram i da napredujem kroz igre u Hajduku. Želja mi je da omognem Klubu da ostvari što bolje rezultate."

Svečanom činu na Poljudu nazočili su i roditelji mladog nogometaša Hajduka, mama Mladenka i otac Ivica. 

"Čast nam je i ponos što naš sin igra u Hajduku. To doživljavamo kao osobit privilegij. Andrija je već sedam godina u Hajduku i ostvario je prvi cilj o kojem je sanjao, a to je da zaigra u prvoj momčadi Hajduka pred splitskom publikom. To je za nas velika stvar jer cijela naša obitelj je hajdučka", kazao je otac Hajdukova prvotimca. 

Dodao je i sljedeće: 

"Od prvog dana znali smo da je ostanak u Hajduku za Andriju prava odluka i da se ovdje može najbolje razvijati kao igrač. Kad je imao ponudu Tottenhama, moja supruga i ja nismo bili za to da ode jer smo znali da je prerano za jedan takav izazov. Nije nam cilj novac nego razvoj Andrije koji je naše dijete, a Hajdukov igrač. Vjerujemo da će se Andrija u Hajduku još više razviti kao nogometaš."

3/3/2015 - 16:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr