Mobile menu
Akcija ''Za sva vrimena'': ''Dođi na FESB, uključi se u projekt i preuzmi knjigu Bili dres u boji!''

Akcija ''Za sva vrimena'': ''Dođi na FESB, uključi se u projekt i preuzmi knjigu Bili dres u boji!''

 
10/6/2017 - 16:47 sati
Ostale vijesti
Foto: Naš Hajduk
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Udruga Naš Hajduk u utorak, 13. lipnja 2017. u 19:11 sati organizira premijerno predstavljanje nastavka projekta otkupa, pod nazivom - ''Za sva vrimena!''  kojega će premijerno predstaviti na FESB-u vjernim članovima i donatorima u prošloj akciji.

-  Želja nam je prezentirati nastavak projekta upravo onima zahvaljujući kojima je naša prva akcija ''Ili jesmo ili nismo'' bila uspješna i onima zbog kojih sigurno možemo reći da jesmo - objasnio je projekt menadžer Tomislav Mikulić, naglašavajući kako ovaj događaj neće biti samo prezentacije detalja projekta, nego i prva prilika za preuzimanje vrijednih zahvala donatorima koji se uključe u projekt na licu mjesta.

Ekskluzivna zahvala je i monografija dresova ''Bili dres u boji'' koja je u četvrtak predstavljena na Poljudu, a koju će na FESB-u potpisivati bivši hajdukovci Igor Tudor i Stipe Pletikosa čiji se dresovi nalaze u monografiji.

-  Prvi put imati ćemo priliku čuti i dijelove iz operete Kraljica lopte koja će biti izvedena na Poljudu 30. lipnja – najavio je Mikulić neka od iznenađenja koja očekuju sve koji dođu na FESB.

Dolazak možete prijaviti slanjem imena i prezimena na e-mail: zasvavrimena@nashajduk.hr, SMS-om na broj +385 98 123 0007 ili na Facebook stranici Udruge Naš Hajduk.

10/6/2017 - 16:47 sati
Ostale vijesti
Foto: Naš Hajduk