Mobile menu
Ahmed Said Said: Učinit ćemo sve da se ponovno vratimo na pobjednički put

Ahmed Said Said: Učinit ćemo sve da se ponovno vratimo na pobjednički put

 
1/3/2018 - 07:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 1:0 (Split, 3/3/2018)"

Utakmica protiv Rudeša sljedeća je prvenstvena za igrače Željka Kopića. Poraz protiv Belupa je iza hajdukovaca, jasno je da Hajdukov trener i njegova momčad pod svaku cijenu žele povratak na pobjednički kolosijek. Analiza prošle utakmice je napravljena, Bijeli su ustrajni u tome da pogreške iz prošlog ogleda isprave već u subotu. 

- Naravno da smo analizirali sve ono što smo loše radili na utakmici sa Slaven Belupom. Razgovaramo o pogreškama koje smo napravili i trudimo ih se ispraviti u svakom trenutku treninga kako bi što spremniji dočekali idući susret. Poraz je sastavni dio nogometa, nismo mu se nadali, ali moramo se okrenuti dalje. Sada nas očekuje dvoboj s Rudešom na kojeg smo sto posto fokusirani. Vrlo je bitno da što prije zabijemo, znamo da nam neće biti lako posebno ako se prisjetimo prošlog međusobnog ogleda, ali ustrajat ćemo u tome da ponovno razveselimo naše navijače kao što smo činili to u posljednje vrijeme. - poručio je Ahmed Said Said.  

Recept je jasan, pritisak od prve sekunde i maksimalan angažman svakog pojedinca, kao i u dosadašnjim ogledima.

- Moramo krenuti napadački i agresivno kao i svaki puta do sada. Igramo kod kuće i vjerujem da ćemo uz dobru igru proslaviti osvajanje sva tri boda. Ne smijemo se zanositi da će biti lako, ali uz maksimalan pristup i pritisak od prve sekunde sigurno je da će susret ići u našu korist bez obzira na protivnika. Moramo gledati sebe i svoju igru, ne želim ništa obećati osim toga da ćemo učiniti sve da se vratimo na pobjednički put kojeg smo stvarali posljednja tri mjeseca. Ova momčad to može i jedan poraz nas neće poremetiti u ostvarivanju ciljeva i izgradnji pobjedničkog mentaliteta - optimističan je napadač Bijelih uoči subotnjeg ogleda sa Zagrepčanima.

1/3/2018 - 07:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr