Mobile menu
"Uvažavamo suparnike, ali nema većeg motiva od onog što Hajduk sam po sebi predstavlja"

"Uvažavamo suparnike, ali nema većeg motiva od onog što Hajduk sam po sebi predstavlja"

 
17/4/2018 - 12:13 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Cibalia 4:0 (Split, 18/4/2018)"

Nogometaši Hajduka u srijedu od 20 sati dočekuju Cibaliju na Poljudu u sklopu 30. kola HT Prve HNL. Trener Željko Kopić očekuje od svojih igrača da budu na najvišoj mogućoj razini bez obzira što igraju protiv momčadi koja se trenutno nalazi na posljednjem mjestu prvoligaške ljestvice. 

- Cibalia se bori za opstanak u prvoligaškom društvu i u svakoj utakmici će nastojati doći do pozitivnog rezultata. Na nama je da u našem domu, na našem travnjaku, pred našim navijačima budemo na najvišoj mogućoj razini. Želimo igrati dobar nogomet i dobiti utakmicu - kazao je trener Bijelih koji je također upitan osjeća li pritisak zbog najave dolaska velikog broja navijača. 

- Pritisak je svakodnevica i suživot s Hajdukom, imamo svi u klubu pregršt motiva u svakoj utakmici do kraja. Želim da svi koji dođu budu zadovoljni s Hajdukom i načinom na koji prezentiramo svoju igru. 

Na koncu je upitan razmišljaju li igrači već o utakmici s Dinamom koja je na rasporedu u nedjelju. 

- Nama je neprihvatljivo da nam bilo koji protivnik, sa dubokim uvažavanjem Dinama, bude veći motiv od onoga samog što mi jesmo, a mislim da je Hajduk dovoljno velik sam za sebe - zaključio je Kopić.

17/4/2018 - 12:13 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr