Mobile menu
''Za sva vrimena'': Na predstavljanje projekta dolaze predsjednik Ivan Kos, Ante Erceg, Krešimir Gojun...

''Za sva vrimena'': Na predstavljanje projekta dolaze predsjednik Ivan Kos, Ante Erceg, Krešimir Gojun...

 
12/6/2017 - 16:17 sati
Ostale vijesti
Foto: Naš Hajduk
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Udruga Naš Hajduk u utorak 13. lipnja na FESB-u u Splitu, Ruđera Boškovića 32, ograničenom broju članova predstavit će ključnu etapu nastavka otkupa dionica HNK Hajduk Split, a program započinje u 19.11 sati.

Uz članove Udruge ovaj će događaj uveličati i brojni uzvanici, među kojima svakako treba istaknuti predsjednika Uprave HNK Hajduk Ivana Kosa, voditelja Akademije HNK Hajduk Krešimira Gojuna, igrača Antu Ercega, kao i bivše igrače Vlatka Đolongu, Igora Tudora i Stipu Pletikosu.

Zainteresirani će se moći odmah priključiti nastavku projekta čiji je slogan "Za sva vrimena!". Okupljenim članovima će tajnik Ivan Rilov i projekt menadžer otkupa Tomislav Mikulić predstaviti sve detalje nastavka akcije. Tako će svi oni koji će sudjelovati odmah moći dobiti i zahvalnice, među kojima kao izuzetno vrijednu zahvalu treba istaknuti knjigu - monografiju dresova Hajduka "Bili dres u boji", predstavljenu prošli tjedan.

- Ponosni smo da smo dio ovog događaja, koji će biti dio jedne šire priče, dio novog nastavka projekta otkupa dionica - rekao je na predstavljanju monografije tajnik Udruge Ivan Rilov, najavljujući tako ono što će se sutra dogoditi na FESB-u. Cilj ovog dijela akcije "Ili jesmo ili nismo" je nastavak skupljanja sredstava kojima će se otplatiti 24,53 posto dionica Hajduka, koliko je trenutno u vlasništvu Udruge Naš Hajduk.

Pored samog pojašnjenja i detalja ovog nastavka akcije, Udruga Naš Hajduk pripremila je i zanimljiv program za sve koji će doći na FESB. Tako će se po prvi puta u javnosti moći vidjeti dijelovi operete "Kraljica lopte", kojoj se uskoro bliži premijera. Pred okupljenima će se uživo izvesti prikladni dijelovi operete. Nakon samog događaja, predviđeno je druženje uz prigodan domjenak. 

Prijaviti se možete još samo danas, slanjem imena i prezimena na mail zasvavrimena@nashajduk.hr odnosno SMS broj: +385 98 123 0007 ili porukom na facebook stranici udruge Naš Hajduk

12/6/2017 - 16:17 sati
Ostale vijesti
Foto: Naš Hajduk