Mobile menu
''Igra za navijače'': Otputujte s Hajdukom u Bolognu po prvi primjerak trećeg dresa!

''Igra za navijače'': Otputujte s Hajdukom u Bolognu po prvi primjerak trećeg dresa!

 
21/6/2017 - 13:34 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

U suradnji s klupskim tehničkim sponzorom tvrtkom Macron, Hajduk organizira igru za navijače ''Otputujte s Hajdukom u Bolognu po prvi primjerak trećeg dresa''. U igri mogu sudjelovati samo oni navijači koji su sudjelovali u projektu skupljanja donacija ''Ili jesmo ili nismo'' i donirali sredstva u navedenoj akciji.

Za sudjelovanje u ''Igri za navijače'' dovoljno je na e-mail adresu igra.za.navijace@hajduk.hr poslati jednu fotografiju kojom želite pokazati svoju ljubav prema Hajduku. Fotografije će se prikupljati do petka u 10.00 sati kada će biti objavljene na Facebook stranici HNK Hajduk Split. Fotografija koja bude imala najveći broj likeova do ponedjeljka u 20.00 sati će biti pobjednička, a najsretniji pošiljatelj osvaja putovanje u Italiju. Ime pobjednika će biti objavljeno u utorak, 27. lipnja 2017. godine na službenoj Facebook stranici Kluba.

Pobjednik u ''Igri za navijače'' osvaja:

- Povratno putovanje brodom u Anconu; polazak iz Splita u utorak 4. srpnja u 11.00 sati, povratak 5. srpnja u 22:00 sata iz Ancone, uz predviđeni dolazak u Split 6. srpnja u 9.00 sati.
-  Transfer od Ancone do Bologne i natrag
-  Noćenje uz doručak u hotelu u Bologni
-  Posjet tvrtki Macron i upoznavanje s predstavnikom tvrtke i dizajnerom dresa gdje će mu biti uručen prvi primjerak dresa
-  Razgled grada Bologne i ručak s predstavnicima Macrona

Za vrijeme trajanja cijelog puta, pobjednika će pratiti jedan od klupskih djelatnika.

Za osobe mlađe od 18 godine treba priložiti pismeno odobrenje roditelja, a za tek rođenu djecu čije ime se nalazi na dresu, fotografije mogu slati isključivo roditelji, koji u njihovo ime mogu osvojiti put u Italiju. Još jednom napominjemo da u ''Igri za navijače'' mogu sudjelovati samo oni navijači koji su sudjelovali u projektu skupljanja donacija ''Ili jesmo ili nismo'' i donirali sredstva.

Po povratku iz Italije, u četvrtak 6. srpnja službeno će započeti i prodaja trećeg dresa u Hajdukovim fan shopovima.

HNK Hajduk nije u vlasništvu objavljenih fotografija u "Igri za navijače" i ne odgovara za sadržaj istih. HNK Hajduk nema veze s iznesenim sadržajem na poslanim fotografijama i one predstavljaju isključivo vlastito mišljenje i stav pošiljatelja fotografija.

21/6/2017 - 13:34 sati
Klub
Foto: hajduk.hr